Creatief Bouwbureau Wim van Leeuwen

voor vakbekwaamheid en snel resultaatMijn bedrijf 

Met mijn bedrijf voorzie ik u van een vakkundige verbouwing die staat voor kwaliteit met een goede garantie.

Daarnaast verzorg ik ook een meubellijn waarin u zelf een meubel kunt samenstellen. In overleg met u bepalen we de materiaalsoort, de afmetingen en uiteraard ook een mooie prijs.

Na mijn deelname aan het televisieprogramma Utopia op SBS6 in 2015/2016, heb ik besloten om een eigen onderneming te starten. De vrijheid die ik hiermee heb projecten zelf aan te nemen en zelf zorg te dragen voor klanten vind ik een mooie uitdaging.


Wie ben ik?

Mijn naam is Wim van Leeuwen en ben woonachtig in de mooie provincie Groningen. Met mijn 33 levensjaren en al ruim meer dan 10 jaar werkervaring in de bouw heb ik mijzelf heel allround ontwikkeld.

Na mijn mavo heb ik de opleiding MBO Bouwkunde niveau 4 gedaan aan het Noorderpoort in Groningen. Dit heb ik met succes afgerond. Daarna heb ik de opleiding HBO PTH Bouwkunde aan de Fontys Hogeschool gevolgd in Zwolle. Deze opleiding heb ik niet afgerond, maar wel enorm veel ervaring opgedaan.

Voor, tijdens en na mijn opleidingen ben ik altijd in de bouw aan het werk geweest. Ik heb verschillende takken van de bouw uitgevoerd.

Woningbouw, utiliteitsbouw, stallenbouw, renovatie, noem het maar op. Overal heb ik wel een vinger in de pap gehad. Mede hierdoor heb ik mij heel allround kunnen ontwikkelen tot de vakman die ik nu ben.

Daarnaast heb ik een brede kennis van andere vaardigheden. Zo heb ik bijvoorbeeld een certificaat voor uitzetwerkzaamheden met een Total Station. Maar ik heb ook een cursus gedaan in het aanbrengen van een beton-look op wanden. Uiteraard heb ik mijn VCA-certificaat.

Mijn achtergrond kennis van het officepakket, het tekenen met AutoCad en mijn kennis voor machinale vaardigheden komen ook uitstekend van pas bij het runnen van mijn eigen onderneming.